Corian recepció

Corian recepció

A recepció szó jelentése befogadás, egyenjogúsítás. A recepciós üdvözli és fogadja az érkező ügyfeleket, partnereket, és a munkavállalókat. A látogatok, az első benyomásukat a recepció által szerzik a vállalatról. Éppen ezért kiemelkedően fontos, hogy a recepció megfelelően tükrözze a vállalat egyéniségét, filozófiáját, és arculatát. A recepciós pult az első melyet, egy irodaházban belépve megpillant egy ügyfél, vagy a leendő munkavállaló.

Egy megfelelő recepciónak tükröznie kell a cég vagy a vállalt egyéniségét, filozófiáját, és illeszkednie kell az arculatához.

Mi is az a Corian recepció?

A Corian egy márkanév, mely a Dupont cég elismert terméke.

 

A Corian termékeket alkotó anyagok összefoglaló neve Solidsurfaces (magyarul: akril tartalma homogén).

A homogén akril dekor lemez természetes ásványokból és akrilpolimerből tevődik össze. Felülete nem porózus szerkezetű, ezért a ráömlő folyadékok nem tudnak beszívódni az anyagban, így könnyen tisztíthatóvá válik. Az akril lapokból készült termékek könnyedén karbantarthatóak és esetleges sérülések javíthatóak, így garantáltan hosszú időn keresztül megtartja eredeti szépségét.

Tükrözze Ön is vállalata egyéniségét Corian recepcióval!

Miért érdemes Corian recepciót választani?

  • Modern, korszerű, letisztult megjelenés
  • Teljesen egyéni igényekre szabható a Corian recepció
  • Könnyedén tisztán tartható
  • Időtállóság, és garancia

Emelje Ön is irodája fényét Corian recepcióval!

A Corian recepciók teljesen az Ön igényeire szabhatóak. A széles szín választéknak köszönhetően, nem csak formavilágban, hanem színvilágban is igazán egyedi Corian recepciója lehet vállalkozásának!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a Corian recepciókkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!

A Corian recepciós pult irodaházakban is megállja a helyét!

Corian recepciós pultCorian recepciós pult szálláshelyeken és irodaházban egyaránt használható. Forduljon hozzánk, ha időtálló, mutatós, mégis megfizethető megoldást keres!

Az irodaházak napjainkban rendkívül népszerű létesítmények, hiszen sokkal többet nyújtanak a cégek számára, mint egy különálló iroda. Az egyik többlet szolgáltatás például a recepció. Egy irodaházban általában éjjel-nappal van recepciószolgálat, ami foglalkozik a vendégek fogadásával, és nem enged be illetéktelen személyt. Aki belép, az egyből a recepcióhoz megy, ezért már a kialakítás során is törekedni kell arra, hogy ez a terület átlátható, kényelmes, tágas legyen, ugyanakkor elegáns is. A Corian recepciós pultok pontosan ezt biztosítják!

Corian recepciós pultok rendkívül mutatósak, elegáns, letisztult stílusúak, így igazán modernné varázsolják az enteriőrt. A pultok dolgozói szempontból is remek választásnak bizonyulnak, ugyanis a korszerű kialakításnak köszönhetően kényelmesen használhatóak, logikusan berendezhetőek és minden elfér rajtuk, amire egy irodaház recepciójában szükség lehet. További előnyük, hogy nagyon könnyen tisztíthatóak, ugyanis teljesen sima felületűek, illesztések nélkül. És végül, de nem utolsó sorban, a Corian recepciós pultok hosszú élettartamáról is érdemes néhány szót ejteni: a termékek stabilak, strapabíróak, nem kell őket néhány hónap múlva lecserélni. Hosszú éveken át lehetnek az irodaház szolgálatában.

Cégünk régóta foglalkozik a Corian recepciós pultokkal, így nagy tapasztalattal rendelkezünk velük kapcsolatban. Áraink kedvezőek, és szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére egyedi elképzelések megvalósításában is. A részletekért érdemes velünk felvenni a kapcsolatot és kérni pontos tájékoztatásunkat.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére! Döntsön Ön is a Corian recepciós pultok mellett, ha időtálló, modern és elegáns megoldást keres az irodaházba!

Corian recepciós pult, ami hosszú távra szól!

Corian recepciós pultCorian recepciós pult igényes fogadópontja lesz az irodának! A pult az első, amit a látogatók meglátnak, legyen az irodához méltó!

Egy recepciós állomáson nemcsak a kolléga képviseli a céget, hanem maga a pult is az arculat része. Olyan pultot válasszon, amivel hosszú távon is elégedett lesz! A Corian recepciós pult abból a szempontból is tökéletes befektetés, hogy éveken át megőrzi az újszerű külsejét.

Egy vadonatúj, csillogó-villogó pult, amit frissen csomagoltak ki, még minden helyszínen ugyanolyan elsőrangú megjelenéssel rendelkezik. Ám ahogyan telnek az évek és a recepciós pult ki van téve az állandó használatnak, fokozatosan megmutatkoznak ennek a jelei is. Rengeteget számít tehát a külcsín mögött az az alap, ami a pult lényegét adja.

Corian recepciós pult titka az alapanyagában van. Az idő próbája mutatja meg, hogy egy átlagos recepciós pulttal összehasonlítva a Corian recepciós pult mennyivel strapabíróbb és mennyire képes az eredeti külsejét megőrizni. A homogén akril dekor lemez, ami a Corian recepciós pult alapanyaga, nem csupán egyedi külsővel ruházza fel az Ön recepciós pultját is, hanem rendkívüli időtállóságról tesz tanúbizonyságot.

Corian recepciós pult akril anyaga tökéletesen alkalmazkodik egy ilyen bútor darab tulajdonságaihoz és a rendszeres használat következtében tapasztalható kihívásoknak. Egy ilyen berendezést könnyen érhet sérülés, foltosodhat, összekarcolódhat vagy egyéb módon hagyhat nyomot rajta a recepciós, a futár vagy egy vendég. Az akril dekor lemez azonban ellenáll ezeknek a hatásoknak, de ha mégis sérül, könnyen ki lehet javítani. A karbantartással, takarítással szemben is jól reagál, nem kényes anyag.

Corian recepciós pult egyértelműen jó hosszú távú befektetés és ideális arculati elem egyben, ami az Ön cégének fogadó terében is megállja a helyét! Forduljon hozzánk bizalommal, ha egy eredeti Corian recepciós pultot szeretne látni a recepcióján! A rendelésről további felvilágosítást nyújtunk a megadott elérhetőségeink egyikén!

Corian recepciós pultok: igényes, időtálló megoldások!

Corian recepciós pultokA Corian recepciós pultok nem okozhatnak idő előtt csalódást. Válasszon strapabíró, könnyen tisztán tartható megoldást a kifogástalan környezetért!

Vannak olyan telephelyek, irodák, ahol igencsak elhasználódott, régi recepciós pultok várják az ügyfeleket. Ezeket a berendezéseket nagyon nehéz rendben tartani, szinte minden meglátszik a felületükön. Kopottak, karcosak, emiatt a tisztításuk is nehézkes. A pultok már önmagukban is lehangolóak, a környezetre pedig kifejezetten negatív hatással vannak. Egyesek megpróbálkoznak a berendezések felületkezelésével is, azonban elég hamar ismét jelentkeznek a használat jelei. Amennyiben Ön szeretné lecserélni az elhasználódott, idős bútorzatot, és olyan megoldást keres, amivel biztosan tervezhet hosszú távra, ajánljuk figyelmébe a Corian recepciós pultokat!

Corian recepciós pultoknál nem kell aggódnia a megmaradó felületi sérülések miatt, ugyanis az általunk kínált berendezéseket könnyedén lehet utólag javítani, karbantartásuk egyáltalán nem bonyolult. A karcok, kopások szinte percek alatt eltüntethetők, így a berendezések hosszú éveken át megőrzik hibátlan kinézetüket. A Corian recepciós pultokkal nem okozhat kihívást igényes környezetet kialakítani az irodában vagy a telephelyen. A kifogástalan körülmények mindenképp jót tesznek a vállalkozás hírnevének, garantáljuk, hogy elégedett lesz az általunk kínált megoldással. A Corian recepciós pultok teljesen egyedi igényekre szabhatók, bármilyen elképzeléshez tudunk igazodni, így a bútorzatot könnyedén igazíthatja a vállalkozás arculatához.

Corian recepciós pultok szerkezetileg és esztétikailag egyaránt a maximumot nyújtják, válassza Ön is berendezéseinket, és alapozza meg az igényes környezetet az irodában vagy a telephelyén! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a berendezésekről, és referenciáinkról is tájékozódhat. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, leadni a rendelését, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Corian recepció: elegáns, letisztult megoldások!

Corian recepcióCorian recepció, igényes, egyszerű alternatíva a recepció kialakításához, válasszon megbízható, időtálló megoldást!

A recepció kialakításakor sokaknak fontos, hogy elegáns, egyszerű, letisztult megoldásokat részesítsenek előnyben. Ehhez főleg a modern irányzatú bútorok, berendezések passzolnak, amikkel igényes és látványos környezetet lehet kialakítani, ami pedig az érkező ügyfelekre pozitív hatást gyakorolhat. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elképzelései, ajánljuk figyelmébe a Corian recepciót!

A Corian recepció nélkülözhetetlen egy igényes környezetből. A modern berendezés maximálisan megfelel az elvárásoknak. A legjobb, hogy nem csupán esztétikailag, hanem szerkezetileg is kifogástalan. Tartós alapanyag felhasználásával kerül legyártásra, hosszú éveken át kiszolgálja a vállalkozásokat. Egyszerűen tisztán lehet tartani, speciális ápolást egyáltalán nem igényel.

A Corian recepció nem fog csalódást okozni. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné leadni a rendelését, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Corian recepciós pult: az első benyomás fontos!

Corian recepciós pultHa ügyfél érkezik egy szolgáltatóhoz, akkor hiába az előre tájékozódás és a megfontolt választás, könnyen elmehet a kedve a szolgáltatások igénybe vételétől, vagy az üzleti tárgyalástól, ha az első benyomás nem kedvező. A recepciós pult, illetve a mögötte helyet foglaló ügyintézők felelősek a jó megítélésért, ezért érdemes erre a területre kiemelt figyelmet fordítani. A fogadóhelyiségnek kellemes hangulatúnak és hívogatónak kell lennie, és egy Corian recepciós pulttal feltehető a pont az i-re.

Corian recepciós pult a fogadóhelyiség fókuszpontja, hiszen az ügyfelek erre figyelnek fel, amint belépnek az ajtón – ebből következik, hogy minden másodlagos. Azonban, ha itt kell várakozniuk is, akkor jó, ha minden más berendezési tárgy idomul a Corian recepciós pult stílusához. Mivel azonban ezt a megrendelő határozza meg, nem nehéz úgy berendezni ezt a szobát, hogy hozzájárulhasson a vállalkozás sikeréhez.

Amennyiben Corian recepciós pultot szeretne rendelni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Corian recepció az alkalmazottak kényelméért!

A színvonalas és igényes recepció kialakítása nem csupán az ügyfelek vagy vásárlók érdekeit szolgálja, hanem az alkalmazottakét is. Rendezett, szép környezetben a dolgozók sokkal jobban érzik magukat, ez pedig pozitív hatással van a munkájuk minőségére. Amennyiben Ön is szeretné a legjobbat biztosítani a dolgozói számára, a hely kialakításakor válassza a Corian recepciót!

Corian recepcióval nem jelenthet kihívást a szép és ízléses környezet kialakítása, ennek köszönhetően az alkalmazottak mindig a legjobb formájukat hozhatják a munkavégzés során. Berendezéseinket teljesen az egyéni igényekhez tudjuk szabni, így olyan pultokat tudunk biztosítani, amik valóban a dolgozók kényelmét szolgálják. Termékeink kizárólag strapabíró anyagból kerültek legyártásra, az irodáknak mindenképp időtálló megoldást kínálnak.

Corian recepciót a dolgozók kifejezetten értékelni fogják. Ismerkedjen meg az általunk kínált megoldással weboldalunkon, majd rendelje meg az igényeknek megfelelő berendezést! Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Felújítja az irodát? Váltson Corian recepciós pultra!

solymositeam.hu19decAz irodafelújításkor rengeteg szempontra kell odafigyelni, hiszen nem csupán a dolgozók munkaterületét szükséges rendbetenni, hanem a várórészleget is. Egy modern, felújított fogadó az ügyfelekre mindenképp pozitív hatást fog gyakorolni. Amennyiben Ön is szeretne minden egyes részletre odafigyelni az átalakításkor, a recepciós pultról se feledkezzen meg: ehhez ajánljuk figyelmébe a Corian berendezési elemeket!

A Corian recepciós pultok igényes, masszív termékek, amik nem hiányozhatnak egy felújított, korszerű ügyfélfogadó részlegből. A berendezések megjelenésükkel jelentős mértékben hozzájárulnak a rendezett és ízléses összkép megteremtéséhez. A Corian recepciós pultok az ügyfeleken kívül azoknak is a tetszését is el fogja nyerni, akiknek ez a munkaterületük. Ők kifejezetten értékelni fogják, hogy végre igényes környezetben fogadhatják az embereket.

A Corian recepciós pultok a különböző vállalkozásoktól kezdve a közintézményekig több helyre is ideálisak. Ha bővebb információkra lenne szüksége a berendezési elemekről, vagy rendelni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Corian recepciós pult: ha fontos az ügyfelek elégedettsége

solymositeam.hu.19majRecepció nem csak szállodákban, de rendelőkben, edzőtermekben és különféle szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoknál is található. Sok esetben ez egy egyszerű asztal, ami ugyan betölti a szerepét, ám elegánsnak nem mondható. Ha színvonalas szolgáltatást szeretne nyújtani, akkor Ön sem érheti be egy pótmegoldással; válasszon a Corian recepciós pultok közül!

Egy Corian recepciós pult letisztult vonalakkal és tükörsima felszínnel rendelkezik, ráadásul bármilyen színben megrendelhető, tehát a vállalkozás stílusához igazítható. A formákat tekintve sincs megkötés, vagyis bármilyen lehet, amilyet a hely adottságai megkívánnak. Ha az ügyfél egy Corian recepciós pulthoz érkezik, akkor az első benyomása mindenképp pozitív lesz, hiszen modern és elegáns, csak úgy sugárzik belőle a profizmus!

Válasszon Ön is Corian recepciós pultot vállalkozása számára, hogy növelhesse az elégedett ügyfelei számát! Ha kérdése lenne, vagy a megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!