Corian mosdópultok

Corian mosdópultok

Napjainkban az emberek a fürdőszobájukat nem csak tisztálkodásra használják, hanem egy olyan helységnek is, ahol időt szánhatnak magukra és nyugodtan kikapcsolódhatnak. A Corian mosdópultokkal egyszeri ráfordítással teremtheti meg magának a saját nyugalom szigetét, mely esztétikus, modern, és korszerű környezetben kerül kialakításra a saját otthonában.

Az utóbbi időkben nem csak a családi házak, illetve lakások illetően került a figyelem középpontjába a fürdőszoba, hanem az intézmények, vendéglátó egységek, és bevásárló központok tekintetében is. A szállodák, illetve más olyan intézmények, ahol első szempontként a letisztultság, és a higiénia kap nagy szerepet, ott már előszeretettel használják a Corian mosdópultokat.

 

A Corian mosdópultok bármilyen kivitelezés esetén jó megoldásnak számítanak főként, ha vizes helységekről van szó.  A Corian mosdópultokon kívül készülhet még különálló mosdó, mosdópult, illetve egyéb fürdőszobai kiegészítők is, vagy akár kád zuhanytálca, és zuhanykabin is.

A Corian mosdópultok egyik nagy előnye, hogy homogén, egybefüggő felületű termékek alakíthatóak ki belőle. Ezzel garantálva, hogy nem csak az esztétikai, hanem az időtállíságot is. Nincsenek rések, melyek közé befolyhat a víz, vagy megtelepedhet a kosz, melyet nehéz lenne eltávolítani.

Miért érdemes a Corian mosdópultokat választani?

  • Széles színskála, és többféle formai kivitelezés közül választhat
  • Felülete pórusmentes, és nem szívja magába a szennyeződéseket, ezért könnyen tisztán tarthatóak
  • Ellenáll a penészedéseknek és rozsdásodásoknak
  • Kiváló ár-érték arány
  • Rendkívüli ellenállóság

Ön megálmodja, mi az otthonába varázsoljuk!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a Corian mosdópultokkal kapcsolatban, akkor hívjon bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!

Corian mosdópultok - higiénia felsőfokon! 

Corian mosdópultok

A Corian mosdópultok felülete teljesen egybefüggő, sima, nincsenek rések, így rendkívül könnyű a tisztán tartásuk és nem kell tartani penészedéstől sem! 

A fürdőszobában mindenki tisztaságot szeretne, azonban néha nem könnyű megőrizni a maximális higiéniát. Mivel a helyiségben sokszor előfordul, hogy kifröccsen a víz, illetve időnként jelentősen megnő a páratartalom, ezért rendkívül kedvezőek a körülmények a penész és a baktériumok megjelenéséhez. Ezektől megszabadulni sokkal nehezebb, mint megakadályozni a megjelenésüket, elszaporodásukat. Annak, akinek Corian mosdópulttal van felszerelve a fürdőszobája, nem lesz nehéz dolga a higiéniával kapcsolatban. Nézzük, miért! 

Corian mosdópultok hatalmas előnye más pultokkal szemben, hogy teljesen egybefüggő, homogén a felületük, nincsenek bennük rések, így a víz nem tud befolyni és más szennyeződések sem tudnak a szerkezetbe jutni. A Corian mosdópultok ennek köszönhetően nagyon könnyen tisztává varázsolhatóak. Elsőként érdemes őket egy nedves ronggyal letörölni, lefertőtleníteni, majd végül szárazra törölni. Nincs szükség dörzsölésre, sem agresszív tisztítószerekre, hiszen a Corian mosdópultok felülete pórusmentes, így nem szívja magába a szennyeződéseket, nem fogja tudni megfogni semmilyen színes anyag. 

Corian mosdópultoknak köszönhetően percek alatt higiénikus körülményeket teremthetünk a fürdőszobában. Elfelejthetjük a fáradságos súrolást, az örökös bosszúságot, így rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg. A Corian mosdópultok ár-érték aránya kiváló, hiszen a hosszú élettartamú, strapabíró pultok a megfizethető kategóriába tartoznak. 

Felkeltettük érdeklődését a Corian mosdópultok iránt? További kérdése merült fel velük kapcsolatban? Ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben és tájékoztatják a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Válasszon Ön is olyan pultot fürdőszobájába, amit könnyű tisztán tartani, keressen minket termékeinkért akár még ma! 

A Corian mosdópultokkal Önnek is lehet ízléses fürdőszobája!

Corian mosdópultok

Legyen szó építkezésről vagy egyszerű felújításról, sokaknak fontos a fürdőszoba kialakításakor, hogy ízléses és elegáns végeredmény szülessen. Egyesek emiatt még a mosdó kiválasztását sem bízzák a véletlenre: kifejezetten olyan terméket keresnek, ami esztétikailag százszázalékban kifogástalan. Amennyiben Ön még nem találta meg ennek az igénynek megfelelően a mosdóját, ajánljuk figyelmébe a Corian márka kínálatát!

A Corian mosdópultok igényes, minőségi termékek, amiknek felhasználásával nem lesz nehéz elegáns, ízléses környezetet kialakítani a fürdőjében. Letisztultak, korszerűek, amik szerkezetileg is tökéletesek. Nagyon masszívak, strapabírók, és a legjobb, hogy roppant egyszerű őket tisztán tartani, mert nem tapad meg a felületükön semmilyen szennyeződés. A Corian mosdópultok hosszú éveken át ki fogják szolgálni.

Legyen Ön is Corian mosdópult tulajdonos, és rendelje meg a terméket az igényeinek megfelelően! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

A Corian mosdópultok mellett nem fáradtságos a takarítás!

Corian mosdópultok

Sokaknak okoz gondot a fürdőszobában a mosdó takarítás, ugyanis ahhoz, hogy százszázalékos higiéniát lehessen varázsolni, a felület mellett a rések tisztításáról is gondoskodni kell. A mosdók szűk réseiben rengeteg kórokozó telepedhet meg, amik komoly veszélyt jelenthetnek az egészségre is. Ezeket a szennyeződéseket gyakran csak nagyon fáradtságos munkával lehet eltávolítani, emiatt pedig a takarítás ideje is kitolódhat. Amennyiben Ön szeretne időt és energiát spórolni, válassza inkább a Corian mosdópultokat!

A Corian mosdópultokkal elfelejtheti a fáradtságos, időigényes takarítást, mert résmentes kialakítással rendelkeznek. A pultok egybefüggő felületét sokkal könnyebb tisztán tartani, pár perc alatt tökéletes tisztaságot varázsolhat. A mosdópultok akrilból készülnek, ami nem szívja magába a szennyeződéseket, ennek köszönhetően hosszú éveken át megőrzik tökéletes kinézetüket.

A Corian mosdópultokkal mindig százszázalékos tisztaságot biztosíthat a fürdőben. Tapasztalja meg Ön is termékeink előnyeit, és szerezze be kínálatunkból új mosdóját! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

A Corian mosdópultok a maximumot nyújtják a felhasználók számára!

Corian mosdópultok

Ha mosdó vásárlásáról van szó, a vevők nem bízzák a véletlenre az ideális termék kiválasztását: csakis a legjobbat szeretnék megtalálni a kínálatban. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, válassza a Corian mosdópultokat!

Garantáljuk, hogy a Corian mosdópultokban nem fog csalódni, ugyanis ezek a termékek magas minőséget képviselnek. Masszív, strapabíró akrilból készülnek, ami lehetővé teszi, hogy a mosdó hosszú éveken át megőrizhesse kifogástalan állapotát. Ez esetben nem kell aggódnia a zavaró foltok, penész miatt, mert az akril ellenáll a kellemetlen tényezőknek, így nem jelent kihívást a százszázalékos higiénia megőrzése a fürdőben. A termékek egyúttal az ízléses helyiség kialakításában is fontos szerepet töltenek be.

A Corian mosdópultok minden szempontból a maximumot nyújtják a felhasználók számára: tapasztalja meg Ön is előnyeiket, szerezze be tőlünk új, színvonalas mosdóját! Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

A Corian mosdópult minden stílushoz illik!

Corian mosdópultok

Bármilyen stílusban is képzeli el az otthonát egy felújítás után, a Corian mosdópult illeni fog hozzá! És hogy miért?

A Corian mosdópult előnyeiről már sokszor írtunk, így nem ismételnénk meg újra, ám egy dolgot nem hangsúlyoztunk ki eléggé: a Corian mosdópult a megrendelő igényei alapján készül el, vagyis abban a méretben és színben, amit meghatároz, és emellett a formát is meghatározhatja. Az akril egyik hatalmas előnye, hogy bármilyen formát ki lehet alakítani belőle, így akár modern, minimalista, vagy extravagánsabb mosdópult is készíthető.

A skandináv stílust egy egyszerűbb, fehér mosdópult tudja felerősíteni a fürdőszobában, a modern stílushoz egy szintén egyenes vonalvezetésű darab emelheti ki, gyakorlatilag bármilyen színben, míg az ipari stílushoz egy ívesebb, fekete darab passzol leginkább, és még sorolhatnánk. Válassza Ön is az akrilt, és készíttessen velünk egyedi Corian mosdópultot az otthonába!

Amennyiben kérdése lenne, vagy megrendelést szeretne leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Miért érdemes Corian mosdópultot választania?

Corian mosdópultok

Az első és legfontosabb, amit a Corian mosdópultról fontos megjegyezni, az az anyag amiből készül, ami pedig nem más, mint az akril! Az akril anyag nem csak teljes mértékben vízálló és víztaszító, de egy sérülés esetén roppant könnyű kijavítani a hibát!

Nem véletlenül ezt választottuk a Corian mosdópultok alapanyagául, hiszen így felhasználható vendéglátóegységekben, irodákban gyakorlatilag mindenhol, ahol nagy lesz az igénybevétele, de emellett a háztartásokban is! A kialakítása maximálisan egyedi igényekre szabható, a választható színek skálája is rendkívül széles, a minőség pedig minden esetben garantált. A takarítása roppant egyszerű lesz, sosem kell majd makacs vízkőfoltokkal bajlódnia!

Ha felkeltettük az érdeklődését a Corian mosdópultokkal kapcsolatban akkor ne habozzon, keressen minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Tegye fel az esetlegesen felmerülő kérdéseit, adja le rendelését, tegyen szert egy esztétikus és időtálló mosdópultra!

Miért érdemes Corian mosdópultot választania?

Corian mosdópultok

A Corian mosdópultoknak számos előnye van a hagyományos mosdókkal szemben, amiket érdemes kihasználni. Jelen írásunkban röviden összefoglaljuk, miért jár jól, ha Corian mosdópultot vásárol.

Mindegy, hogy egy vendéglátóhely mosdójába, vagy a saját fürdőszobájába építteti be a Corian mosdópultok egyikét, mindenképpen jól jár vele. A Corian rendkívül tartós anyag, ellenáll a mechanikai behatásoknak, emellett a penész és a rozsda sem képes megtapadni a felületén. Mivel tökéletesen egybefüggő a felülete, ezért nem szív magába semmit, így a foltosodásra sem hajlamos. Emellett tökéletesen személyre szabható, hiszen a méretet, a formát és a színt ön határozhatja meg, tehát tökéletesen olyan lehet a mosdója, amilyet megálmodott!

Amennyiben Ön is érdeklődik a Corian mosdópultok iránt, és kérdése lenne, Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, kérdezzen, majd adja le rendelését, és mi rövid időn belül átadjuk Önnek a kész terméket!

Corian mosdópultok: engedje be a színeket a fürdőszobájába!

Corian mosdópultok

Az akril sokoldalú alapanyag, amit olyan célokra használnak, mint amilyen a reklámtáblák gyártása vagy mosdópultok kivitelezése.

A Corian mosdópultok is akrilból készülnek, méghozzá gyönyörű, élénk színű darabokból. Ha Ön nem márványban gondolkodik és örömmel használja a színeket a fürdőszobában is, akkor a Corian mosdópultokban nem fog csalódni!

Az általunk gyártott mosdópultokról túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy egyedülálló termékek a piacon. Hotelekben, fitness termekben, fürdőkben, közintézményekben és irodaházakban egyaránt megállják a helyüket. Egyszerre mutatósak és időtállóak is. Strapabíróak és ellenállóak, nem penészesednek vagy rozsdásodnak. Válasszon olyan színben és kivitelezésben Corian mosdópultot, ami az elképzeléseinek megfelelő és alkossa meg azt az egyedi fürdőszobát, ami a vendégeit is lenyűgöző majd!

Forduljon bizalommal hozzánk, ha felkeltették az érdeklődését a Corian mosdópultok és érdeklődjön akril termékeinkről a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

A Corian mosdópultokkal nem okozhat csalódást vendégeinek!

Corian mosdópultok

Ahhoz, hogy a vendégek elégedettek legyenek a kiválasztott étteremmel, a hely tulajdonosának a kiszolgáláson és az ételek minőségén túl a higiénikus körülmények biztosítására is kiemelt figyelmet kell fordítania. Sok ember, ha étteremről van szó, kifejezetten úgy választ törzshelyet magának, hogy figyelembe veszi a hely mosdójának állapotát. Ha Ön nem szeretne csalódást okozni a vendégeknek, és szeretné mindig kifogástalan körülményekkel várni őket, válassza a Corian mosdópultokat!

A Corian mosdópultokkal hosszú éveken át tudja biztosítani az igényes körülményeket az étterem mosdójában, hiszen az egyik legnagyobb előnyük, hogy egybefüggő felületek alakíthatóak ki velük. Ezzel elkerülhetőek azok a bizonyos rések, amik sok gondot okoznak a mosdó takarításakor. Ezekről a szűk területekről rendkívül nehéz, bizonyos esetekben pedig képtelenség eltávolítani a szennyeződéseket, így a megmaradt kosz látványa rontja a helyiség összképét. Ez a kellemetlenség Corian mosdópultokkal nem fordulhat elő!

Ha felkeltette érdeklődését a Corian mosdópult, és szeretné beépíttetni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!