Corian konyhapultok

Corian konyhapultok

A konyha az otthonunk szíve és lelke. Itt készítjük a legfinomabb ételeket, és ülünk össze a barátokkal egy pohár borra, vagy egy vasárnapi ebédre a családdal. Időt töltünk el a szeretteinkkel, alkotunk, és sikereket érünk el.

Ezért a konyháknak rengeteg elvárásnak kell megfelelnie. Nem csak mutatósnak, de praktikusnak, és időtállónak is kell lennie.

A Corian konyhapultok olyan termékek, melyek ezeket az igényeket a lehető legmagasabb színvonalon ki tudják elégíteni.

Mik is azok a Corian konyhapultok?

A Corian egy elismert márka, melynek hivatalos gyártója, és egyben feltalálója is a DuPont cég.

 

A Corian konyhapultok akril anyagból készülnek, melyek egyszerre egyesítik a sokoldalú designt, a hosszú távú felhasználhatóságot és az értéket.

Az akril, más néven polimetil – metakrilát, egy üvegszerű, átlátszó műanyag. Az akrillemezek gyártásától függően két fajta akrilt különböztetünk meg – extrudáltat és öntöttet.

A Corian konyhapultok számos pozitív tulajdonságuknak köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Miért érdemes Corian konyhapultokat választani?

  • Kifogástalan modern, letisztult megjelenés
  • Teljesen az egyéni igényekre szabható
  • Több mint 70 szín közül választhat
  • A vegyi anyagokkal szemben ellenálló, ezért könnyen tisztíthatóak és teljes mértékben vízállóak
  • A Corian konyhapultoknál nincsenek illesztések, vagy rések a végtermékben

A Corian konyhapultokkal könnyedén megvalósíthatja az álmai konyháját!

Vállalkozásunk főtevékenységi köre az akryllapokból készült termékek gyártása, és megmunkálása. A Corian konyhapultokkal a célunk, hogy megrendelőink igényeit a legmagasabb színvonalon elégítsük ki, és hozzásegítsük őket az elképzeléseik megvalosulásához.

Amennyiben bármilyen kérdése van a Corian konyhapultokkal kapcsolatban, akkor hívjon bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!

Az akril konyhapult előnyei

akril konyhapultAz akril konyhapult számos olyan előnnyel rendelkezik a megszokott anyagokból készült konyhapultokkal szemben, amelyekről Önnek is tudnia kell!

Egy konyhapultnak számtalan feltételt kell teljesítenie ahhoz, hogy megfeleljen a mindennapos igénybevételnek, a higiéniai előírásoknak, valamint az esztétikai elvárásoknak. Természetesen minden konyhapult, ami napjainkban megvásárolható, képes megugrani legalább a minimális szintet, ám ez sokak számára egyszerűen nem elegendő. Az akril konyhapult a legkorszerűbbek egyike, ami képes maga mögé utasítani az olyan anyagokat is, mint a gránit, vagy a márvány.

Az akril konyhapult legfontosabb előnye, hogy a felület teljesen folytonos és résmentes, tehát könnyen tisztítható, ami a higiénia szempontjából kiemelten fontos. Ezen túl lényeges még, hogy az akril konyhapultot konkrétan bármekkora méterben, illetve bármilyen formában el lehet készíteni, azaz minden konyha számára megoldást kínál, de a színek tekintetében is hatalmas a változatosság.

Ami a tartósságot illeti, az akril konyhapult magas kopásállósággal rendelkezik, vagyis azt a tévhitet meg is cáfoltuk, hogy ugyanolyan könnyen sérül, mint a legolcsóbb, laminált forgácslapból készülő társai. Azokkal ellentétben ráadásul az akril konyhapult esetleges sérüléseit könnyen és gyorsan lehet nyom nélkül javítani, továbbá egy szimpla polírozással vadonatújjá is lehet varázsolni az egészet – akárcsak a természetes kőből készült konyhapultokat.

Ennyi előny után jogosan merülhet fel a gondolat, hogy az akril konyhapult drága, ám ez korántsem igaz: adott méretre vetítve a költsége nagyjából a középmezőnyben helyezkedik el, hiszen ugyan drágább, mint a laminált típus, ám a gránithoz, de főleg a márványhoz képest töredékáron rendelhető meg.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az akril konyhapultok iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Corian konyhapultok és recepció: időtálló megoldások otthonra, irodába

Corian recepció és konyhapultCorian recepció és konyhapult, kedvező feltételekkel, időtálló megoldások otthonra, irodába, tapasztalja meg az akril előnyeit!

Legyen szó irodai vagy otthoni bútorzatról, sokaknak az esztétikai tényezők mellett az is fontos, hogy a megvásárolt berendezések hosszú éveken át kiszolgálják őket. Anyagilag rendkívül megterhelő, ha gyakran kell foglalkozni a bútorzat cseréjével, ráadásul még idő is elmegy az új berendezések megvásárlásával. Amennyiben Ön is szeretne otthonra vagy az irodába időtálló bútorokat beszerezni, és kedveli a praktikus megoldásokat, ismerkedjen meg a Corian recepcióval és konyhapulttal!

Corian konyhapult és recepció tökéletesen megfelel a manapság uralkodó elvárásoknak. Legfőbb célunk, hogy ügyfeleinknek a különböző területekre időtálló, megbízható megoldást kínáljunk, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a termékekkel. A Corian konyhapultok, recepció tartósságának titka az akrilban rejlik: az alapanyag teljesen ellenálló a vegyszerekkel szemben, a ráömlő folyadékokat sem szívja be magába, hosszú éveken át képes megőrizni tökéletes kinézetét. Az akril esztétikai szempontból is pluszt ad hozzá a berendezésekhez. A modern, letisztult darabok hozzájárulnak a környezet igényes összképének megteremtéséhez. A Corian recepciót, konyhapultot nagyon könnyű karbantartani, takarítani. A pultoknál nincsenek rések, amik megnehezítenék a tisztítást, így mindig kifogástalan körülmények lehetnek a konyhában. A berendezéseket egyéni igényekre szabva tudjuk biztosítani, bármilyen elképzeléshez igazodunk, a végeredménynek kizárólag Ön szabhat határt.

Corian konyhapulttal, recepcióval csak jól járhatnak az ügyfelek, tapasztalja meg Ön is az akril előnyeit, és válassza berendezéseinket az irodába vagy otthonra! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a termékekről. A berendezéseket kedvező áron biztosítjuk. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A Corian konyhapultok nem fognak csalódást okozni!

Corian konyhapultokSokaknak okoznak igen hamar csalódást saját konyhapultjuk. Az anyag nem igazán áll ellen a külső tényezőknek, a felületén idő előtt keletkeznek olyan szennyeződések, amiket nem lehet megfelelően eltávolítani. Amennyiben Ön konyha felújítás vagy építkezés előtt áll, és olyan megoldást keres, amivel biztosan elégedett lesz, ajánljuk figyelmébe a Corian konyhapultokat!

A Corian konyhapultokkal garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz. Ezek a pultok akril anyagból készülnek, ami biztosítja a sokkal strapabíróbb, masszívabb felületeket. Elfelejtheti a kellemetlen foltokat, szennyeződéseket, a Corian pultok évekkel később is hibátlanul fognak mutatni a helyiségben. A felületi sérülések miatt sem kell aggódnia, ugyanis az akril ez esetben is ellenáll. Ebből kifolyólag nincs szükség utólagos karbantartásra, ezzel pedig rengeteg időt spórolhat meg.

Corian konyhapultok a maximumot nyújtják, tapasztalja meg Ön is előnyeiket! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az általunk kínált megoldásról. Ha kérdései lennének, vagy leadná rendelését, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Corian konyhapult a modern konyha alapja!

Corian konyhapultStílusos konyhát szeretne? Válasszon Coriant hozzá! Egy valódi és hamisítatlan Corian konyhapultot nem lehet összetéveszteni semmivel sem. Mik azok a tulajdonságok, amik ezt a márkát és ezt a konyhapultot olyan különlegessé teszik?

A Corian konyhapult akrilból vagy ahogyan a másik nevén ismert, polimetilből készül. Ez az anyag nem egy természetes kő, mint a márvány vagy pedig a gránit, de legalább annyi jó tulajdonságot is tud felmutatni. A Corian konyhapultok olyan színben készülnek, amit a megrendelő szeretne, köszönhetően a több, mint 70 féle, elérhető színárnyalatnak. Az átlátszó és üvegszerű műanyagra hasonlító akrilból teljesen egyedi konyhabútor születik, ami a modern konyha egyik alapdarabja. Ebből az alapanyagból teljesen egybefüggő felületet kapunk, köszönhetően a modern technológiának. Az akril nem csupán dekoratív, hanem könnyen is kezelhető. Ellenálló és időtálló, jól tisztán tartható és vízálló is egyszerre egy akril Corian konyhapult.

A stílusos és sokoldalú konyhapult nálunk kezdődik! Lépjen kapcsolatba velünk és érdeklődjön elérhetőségeinken a termékeinkről!

Corian konyhapult minden stílushoz!

Corian konyhapultCorian konyhapultok előnyeiről írtunk már, az azonban még nem került szóba, hogy milyen stílusokhoz illik, milyen típusú konyhákban lehet harmonikus hatást elérni vele. Lássuk!

Corian konyhapult a modern, minimalista otthonokban tökéletesen mutat, hiszen letisztult, egyszerű vonalvezetésű, homogén felülete pedig illik a minimalista elképzelésekhez. Ez az a stílus, ami a legjobban áll a Corian konyhapultnak, ám másfajta enteriőrökben is megállja a helyét. A skandináv lakberendezéshez ugyanúgy illeszkedik, mint egy glamour stílusban berendezett konyhához, és tulajdonképpen most felsorolhatnánk az összes lakberendezési irányzatot, ugyanezt tudnánk mondani. Egyedül a rusztikus konyhákban nem mutat jól egy ennyire modern felület, ám aki szereti keverni a régit az újjal, így is megtalálhatja a számítását.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Corian konyhapultok iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, kérjen árajánlatot kollégáinktól, majd adja le rendelését!

Milyen az ideális konyhapult?

solymositeam.hu.19novA konyhapult nem csupán a főzési előkészületekhez és a tálaláshoz biztosít felületet, de a konyha fontos design-eleme is, éppen ezért több szempontnak is meg kell felelnie. A manapság elterjedt, laminált bútorlapból készült konyhapultok is képesek ellátni a feladatukat, azonban számos hátránnyal rendelkeznek. Nézzük meg, milyennek kell lennie egy ideális konyhapultnak!

A design kérdését nem érdemes ragozni, hiszen mindenkinek más tetszik, de a használat szempontjából már bőven van mit kifejteni. Az ideális konyhapultnak bírnia kell a mindennapos használatot, méghozzá sérülések és drasztikus kopás nélkül. Ha végighúzunk rajta valamit, vagy esetleg vágunk rajta, nem karcolódhat, vagy ha mégis, nem látszhat rajta nagyon feltűnően. Ezt még a márvány sem képes biztosítani, ám egy Corian konyhapult igen!

Ezen felül könnyen testre szabhatónak kell lennie, és az sem hátrányos, ha a mosogató is a szerves része. Ha a Corian konyhapultot választja, minden elvárásnak eleget tevő konyhapult tulajdonosa lehet!

Ha kérdése lenne a Corian konyhapultokról, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Válassza a prémium konyhapultokat a Coriantól!

Egy konyhapultnak nagyon sok mindent ki kell bírnia, elvégre senki sem akar vesződni a cseréjével, annak költségeiről nem is beszélve, mindenki tartósat szeretne beszerezni, ez is egy befektetés, ami szeretnénk, ha megtérülne.

A konyhapult milyenségének kérdése kifejezetten fontos, mert elég nagy helyet fog elfoglalni a konyhában, és kifejezetten hangsúlyos lesz. A Corian konyhapultok teljes mértékben személyre szabhatóak, akrilból készülnek, ami pedig számtalan színben elérhető, így kiválaszthatja a konyhabútorhoz passzolót. A kényelmes konyhai munkához szükséges munkalapok felületének méretét és mennyiségét is Ön határozza meg, így többé nem kell attól tartania, hogy nem jut elég hely mindennek!

Válassza Ön is a prémium Corian konyhapultot, ha a dizájnos megjelenés mellett a minőség és az időtállóság is kifejezetten fontos szempont a vásárlásnál! Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk, keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén!

Felújítja a konyhát? Válassza a Corian konyhapultokat!

Corian konyhapultokKonyhafelújításkor természetes, hogy az emberek a legjobb bútorokat, konyhagépeket, egyéb berendezéseket szeretnék beépíttetni azért, hogy a végeredmény kifogástalan legyen. Sokaknál egy ilyen helyzetben a konyhapult kiválasztása az, ami komoly fejtörést okoz, hiszen körültekintően kell dönteni, ráadásul nem mindegy, hogy milyen anyagból készül. Ha Ön mindenképp masszív, könnyen karbantartható konyhapultot keres, de még nem talált rá ilyen termékre, ismerkedjen meg a Corian márkával!

A Corian konyhapultok masszív, tartós termékek, amik hosszú távon képesek lesznek kiszolgálni Önt a konyhai teendőkben. A Corian konyhapultok tartósságának titka az akril alapanyag, ami gondoskodik az időtállóságtól, emellett biztosítja, hogy egyszerűen lehessen tisztítani a felületet, így évekkel később is kifogástalan lesz a bútor.

A tartósságon kívül a Corian konyhapultokat az esztétikai tényezők miatt is érdemes választani. Letisztultak, igényesek, egyetlen modern konyhából sem hiányozhatnak.

Tapasztalja meg Ön is a Corian konyhapultok előnyeit! Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot termékünkre!