Corian recepció

Corian recepció

A recepció szó jelentése befogadás, egyenjogúsítás. A recepciós üdvözli és fogadja az érkező ügyfeleket, partnereket, és a munkavállalókat. A látogatok, az első benyomásukat a recepció által szerzik a vállalatról. Éppen ezért kiemelkedően fontos, hogy a recepció megfelelően tükrözze a vállalat egyéniségét, filozófiáját, és arculatát. A recepciós pult az első melyet, egy irodaházban belépve megpillant egy ügyfél, vagy a leendő munkavállaló.

Egy megfelelő recepciónak tükröznie kell a cég vagy a vállalt egyéniségét, filozófiáját, és illeszkednie kell az arculatához.

Mi is az a Corian recepció?

A Corian egy márkanév, mely a Dupont cég elismert terméke.

 

A Corian termékeket alkotó anyagok összefoglaló neve Solidsurfaces (magyarul: akril tartalma homogén).

A homogén akril dekor lemez természetes ásványokból és akrilpolimerből tevődik össze. Felülete nem porózus szerkezetű, ezért a ráömlő folyadékok nem tudnak beszívódni az anyagban, így könnyen tisztíthatóvá válik. Az akril lapokból készült termékek könnyedén karbantarthatóak és esetleges sérülések javíthatóak, így garantáltan hosszú időn keresztül megtartja eredeti szépségét.

Tükrözze Ön is vállalata egyéniségét Corian recepcióval!

Miért érdemes Corian recepciót választani?

  • Modern, korszerű, letisztult megjelenés
  • Teljesen egyéni igényekre szabható a Corian recepció
  • Könnyedén tisztán tartható
  • Időtállóság, és garancia

Emelje Ön is irodája fényét Corian recepcióval!

A Corian recepciók teljesen az Ön igényeire szabhatóak. A széles szín választéknak köszönhetően, nem csak formavilágban, hanem színvilágban is igazán egyedi Corian recepciója lehet vállalkozásának!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a Corian recepciókkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!