Corian recepció

Corian recepció

A recepció szó jelentése befogadás, egyenjogúsítás. A recepciós üdvözli és fogadja az érkező ügyfeleket, partnereket, és a munkavállalókat. A látogatok, az első benyomásukat a recepció által szerzik a vállalatról. Éppen ezért kiemelkedően fontos, hogy a recepció megfelelően tükrözze a vállalat egyéniségét, filozófiáját, és arculatát. A recepciós pult az első melyet, egy irodaházban belépve megpillant egy ügyfél, vagy a leendő munkavállaló.

Egy megfelelő recepciónak tükröznie kell a cég vagy a vállalt egyéniségét, filozófiáját, és illeszkednie kell az arculatához.

Mi is az a Corian recepció?

A Corian egy márkanév, mely a Dupont cég elismert terméke.

 

A Corian termékeket alkotó anyagok összefoglaló neve Solidsurfaces (magyarul: akril tartalma homogén).

A homogén akril dekor lemez természetes ásványokból és akrilpolimerből tevődik össze. Felülete nem porózus szerkezetű, ezért a ráömlő folyadékok nem tudnak beszívódni az anyagban, így könnyen tisztíthatóvá válik. Az akril lapokból készült termékek könnyedén karbantarthatóak és esetleges sérülések javíthatóak, így garantáltan hosszú időn keresztül megtartja eredeti szépségét.

Tükrözze Ön is vállalata egyéniségét Corian recepcióval!

Miért érdemes Corian recepciót választani?

  • Modern, korszerű, letisztult megjelenés
  • Teljesen egyéni igényekre szabható a Corian recepció
  • Könnyedén tisztán tartható
  • Időtállóság, és garancia

Emelje Ön is irodája fényét Corian recepcióval!

A Corian recepciók teljesen az Ön igényeire szabhatóak. A széles szín választéknak köszönhetően, nem csak formavilágban, hanem színvilágban is igazán egyedi Corian recepciója lehet vállalkozásának!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a Corian recepciókkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!

Corian recepció: elegáns, letisztult megoldások!

Corian recepcióCorian recepció, igényes, egyszerű alternatíva a recepció kialakításához, válasszon megbízható, időtálló megoldást!

A recepció kialakításakor sokaknak fontos, hogy elegáns, egyszerű, letisztult megoldásokat részesítsenek előnyben. Ehhez főleg a modern irányzatú bútorok, berendezések passzolnak, amikkel igényes és látványos környezetet lehet kialakítani, ami pedig az érkező ügyfelekre pozitív hatást gyakorolhat. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elképzelései, ajánljuk figyelmébe a Corian recepciót!

A Corian recepció nélkülözhetetlen egy igényes környezetből. A modern berendezés maximálisan megfelel az elvárásoknak. A legjobb, hogy nem csupán esztétikailag, hanem szerkezetileg is kifogástalan. Tartós alapanyag felhasználásával kerül legyártásra, hosszú éveken át kiszolgálja a vállalkozásokat. Egyszerűen tisztán lehet tartani, speciális ápolást egyáltalán nem igényel.

A Corian recepció nem fog csalódást okozni. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné leadni a rendelését, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Corian recepciós pult: az első benyomás fontos!

Corian recepciós pultHa ügyfél érkezik egy szolgáltatóhoz, akkor hiába az előre tájékozódás és a megfontolt választás, könnyen elmehet a kedve a szolgáltatások igénybe vételétől, vagy az üzleti tárgyalástól, ha az első benyomás nem kedvező. A recepciós pult, illetve a mögötte helyet foglaló ügyintézők felelősek a jó megítélésért, ezért érdemes erre a területre kiemelt figyelmet fordítani. A fogadóhelyiségnek kellemes hangulatúnak és hívogatónak kell lennie, és egy Corian recepciós pulttal feltehető a pont az i-re.

Corian recepciós pult a fogadóhelyiség fókuszpontja, hiszen az ügyfelek erre figyelnek fel, amint belépnek az ajtón – ebből következik, hogy minden másodlagos. Azonban, ha itt kell várakozniuk is, akkor jó, ha minden más berendezési tárgy idomul a Corian recepciós pult stílusához. Mivel azonban ezt a megrendelő határozza meg, nem nehéz úgy berendezni ezt a szobát, hogy hozzájárulhasson a vállalkozás sikeréhez.

Amennyiben Corian recepciós pultot szeretne rendelni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Corian recepció az alkalmazottak kényelméért!

A színvonalas és igényes recepció kialakítása nem csupán az ügyfelek vagy vásárlók érdekeit szolgálja, hanem az alkalmazottakét is. Rendezett, szép környezetben a dolgozók sokkal jobban érzik magukat, ez pedig pozitív hatással van a munkájuk minőségére. Amennyiben Ön is szeretné a legjobbat biztosítani a dolgozói számára, a hely kialakításakor válassza a Corian recepciót!

Corian recepcióval nem jelenthet kihívást a szép és ízléses környezet kialakítása, ennek köszönhetően az alkalmazottak mindig a legjobb formájukat hozhatják a munkavégzés során. Berendezéseinket teljesen az egyéni igényekhez tudjuk szabni, így olyan pultokat tudunk biztosítani, amik valóban a dolgozók kényelmét szolgálják. Termékeink kizárólag strapabíró anyagból kerültek legyártásra, az irodáknak mindenképp időtálló megoldást kínálnak.

Corian recepciót a dolgozók kifejezetten értékelni fogják. Ismerkedjen meg az általunk kínált megoldással weboldalunkon, majd rendelje meg az igényeknek megfelelő berendezést! Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Felújítja az irodát? Váltson Corian recepciós pultra!

solymositeam.hu19decAz irodafelújításkor rengeteg szempontra kell odafigyelni, hiszen nem csupán a dolgozók munkaterületét szükséges rendbetenni, hanem a várórészleget is. Egy modern, felújított fogadó az ügyfelekre mindenképp pozitív hatást fog gyakorolni. Amennyiben Ön is szeretne minden egyes részletre odafigyelni az átalakításkor, a recepciós pultról se feledkezzen meg: ehhez ajánljuk figyelmébe a Corian berendezési elemeket!

A Corian recepciós pultok igényes, masszív termékek, amik nem hiányozhatnak egy felújított, korszerű ügyfélfogadó részlegből. A berendezések megjelenésükkel jelentős mértékben hozzájárulnak a rendezett és ízléses összkép megteremtéséhez. A Corian recepciós pultok az ügyfeleken kívül azoknak is a tetszését is el fogja nyerni, akiknek ez a munkaterületük. Ők kifejezetten értékelni fogják, hogy végre igényes környezetben fogadhatják az embereket.

A Corian recepciós pultok a különböző vállalkozásoktól kezdve a közintézményekig több helyre is ideálisak. Ha bővebb információkra lenne szüksége a berendezési elemekről, vagy rendelni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Corian recepciós pult: ha fontos az ügyfelek elégedettsége

solymositeam.hu.19majRecepció nem csak szállodákban, de rendelőkben, edzőtermekben és különféle szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoknál is található. Sok esetben ez egy egyszerű asztal, ami ugyan betölti a szerepét, ám elegánsnak nem mondható. Ha színvonalas szolgáltatást szeretne nyújtani, akkor Ön sem érheti be egy pótmegoldással; válasszon a Corian recepciós pultok közül!

Egy Corian recepciós pult letisztult vonalakkal és tükörsima felszínnel rendelkezik, ráadásul bármilyen színben megrendelhető, tehát a vállalkozás stílusához igazítható. A formákat tekintve sincs megkötés, vagyis bármilyen lehet, amilyet a hely adottságai megkívánnak. Ha az ügyfél egy Corian recepciós pulthoz érkezik, akkor az első benyomása mindenképp pozitív lesz, hiszen modern és elegáns, csak úgy sugárzik belőle a profizmus!

Válasszon Ön is Corian recepciós pultot vállalkozása számára, hogy növelhesse az elégedett ügyfelei számát! Ha kérdése lenne, vagy a megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

+36 30 914 5747| info@szaniteresklimacenter.hu