Corian mosdópultok

Corian mosdópultok

Napjainkban az emberek a fürdőszobájukat nem csak tisztálkodásra használják, hanem egy olyan helységnek is, ahol időt szánhatnak magukra és nyugodtan kikapcsolódhatnak. A Corian mosdópultokkal egyszeri ráfordítással teremtheti meg magának a saját nyugalom szigetét, mely esztétikus, modern, és korszerű környezetben kerül kialakításra a saját otthonában.

Az utóbbi időkben nem csak a családi házak, illetve lakások illetően került a figyelem középpontjába a fürdőszoba, hanem az intézmények, vendéglátó egységek, és bevásárló központok tekintetében is. A szállodák, illetve más olyan intézmények, ahol első szempontként a letisztultság, és a higiénia kap nagy szerepet, ott már előszeretettel használják a Corian mosdópultokat.

 

A Corian mosdópultok bármilyen kivitelezés esetén jó megoldásnak számítanak főként, ha vizes helységekről van szó.  A Corian mosdópultokon kívül készülhet még különálló mosdó, mosdópult, illetve egyéb fürdőszobai kiegészítők is, vagy akár kád zuhanytálca, és zuhanykabin is.

A Corian mosdópultok egyik nagy előnye, hogy homogén, egybefüggő felületű termékek alakíthatóak ki belőle. Ezzel garantálva, hogy nem csak az esztétikai, hanem az időtállíságot is. Nincsenek rések, melyek közé befolyhat a víz, vagy megtelepedhet a kosz, melyet nehéz lenne eltávolítani.

Miért érdemes a Corian mosdópultokat választani?

  • Széles színskála, és többféle formai kivitelezés közül választhat
  • Felülete pórusmentes, és nem szívja magába a szennyeződéseket, ezért könnyen tisztán tarthatóak
  • Ellenáll a penészedéseknek és rozsdásodásoknak
  • Kiváló ár-érték arány
  • Rendkívüli ellenállóság

Ön megálmodja, mi az otthonába varázsoljuk!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a Corian mosdópultokkal kapcsolatban, akkor hívjon bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!

Miért érdemes Corian mosdópultot választania?

Corian mosdópultok

Az első és legfontosabb, amit a Corian mosdópultról fontos megjegyezni, az az anyag amiből készül, ami pedig nem más, mint az akril! Az akril anyag nem csak teljes mértékben vízálló és víztaszító, de egy sérülés esetén roppant könnyű kijavítani a hibát!

Nem véletlenül ezt választottuk a Corian mosdópultok alapanyagául, hiszen így felhasználható vendéglátóegységekben, irodákban gyakorlatilag mindenhol, ahol nagy lesz az igénybevétele, de emellett a háztartásokban is! A kialakítása maximálisan egyedi igényekre szabható, a választható színek skálája is rendkívül széles, a minőség pedig minden esetben garantált. A takarítása roppant egyszerű lesz, sosem kell majd makacs vízkőfoltokkal bajlódnia!

Ha felkeltettük az érdeklődését a Corian mosdópultokkal kapcsolatban akkor ne habozzon, keressen minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Tegye fel az esetlegesen felmerülő kérdéseit, adja le rendelését, tegyen szert egy esztétikus és időtálló mosdópultra!

Miért érdemes Corian mosdópultot választania?

Corian mosdópultok

A Corian mosdópultoknak számos előnye van a hagyományos mosdókkal szemben, amiket érdemes kihasználni. Jelen írásunkban röviden összefoglaljuk, miért jár jól, ha Corian mosdópultot vásárol.

Mindegy, hogy egy vendéglátóhely mosdójába, vagy a saját fürdőszobájába építteti be a Corian mosdópultok egyikét, mindenképpen jól jár vele. A Corian rendkívül tartós anyag, ellenáll a mechanikai behatásoknak, emellett a penész és a rozsda sem képes megtapadni a felületén. Mivel tökéletesen egybefüggő a felülete, ezért nem szív magába semmit, így a foltosodásra sem hajlamos. Emellett tökéletesen személyre szabható, hiszen a méretet, a formát és a színt ön határozhatja meg, tehát tökéletesen olyan lehet a mosdója, amilyet megálmodott!

Amennyiben Ön is érdeklődik a Corian mosdópultok iránt, és kérdése lenne, Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, kérdezzen, majd adja le rendelését, és mi rövid időn belül átadjuk Önnek a kész terméket!

Corian mosdópultok: engedje be a színeket a fürdőszobájába!

Corian mosdópultok

Az akril sokoldalú alapanyag, amit olyan célokra használnak, mint amilyen a reklámtáblák gyártása vagy mosdópultok kivitelezése.

A Corian mosdópultok is akrilból készülnek, méghozzá gyönyörű, élénk színű darabokból. Ha Ön nem márványban gondolkodik és örömmel használja a színeket a fürdőszobában is, akkor a Corian mosdópultokban nem fog csalódni!

Az általunk gyártott mosdópultokról túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy egyedülálló termékek a piacon. Hotelekben, fitness termekben, fürdőkben, közintézményekben és irodaházakban egyaránt megállják a helyüket. Egyszerre mutatósak és időtállóak is. Strapabíróak és ellenállóak, nem penészesednek vagy rozsdásodnak. Válasszon olyan színben és kivitelezésben Corian mosdópultot, ami az elképzeléseinek megfelelő és alkossa meg azt az egyedi fürdőszobát, ami a vendégeit is lenyűgöző majd!

Forduljon bizalommal hozzánk, ha felkeltették az érdeklődését a Corian mosdópultok és érdeklődjön akril termékeinkről a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

A Corian mosdópultokkal nem okozhat csalódást vendégeinek!

Corian mosdópultok

Ahhoz, hogy a vendégek elégedettek legyenek a kiválasztott étteremmel, a hely tulajdonosának a kiszolgáláson és az ételek minőségén túl a higiénikus körülmények biztosítására is kiemelt figyelmet kell fordítania. Sok ember, ha étteremről van szó, kifejezetten úgy választ törzshelyet magának, hogy figyelembe veszi a hely mosdójának állapotát. Ha Ön nem szeretne csalódást okozni a vendégeknek, és szeretné mindig kifogástalan körülményekkel várni őket, válassza a Corian mosdópultokat!

A Corian mosdópultokkal hosszú éveken át tudja biztosítani az igényes körülményeket az étterem mosdójában, hiszen az egyik legnagyobb előnyük, hogy egybefüggő felületek alakíthatóak ki velük. Ezzel elkerülhetőek azok a bizonyos rések, amik sok gondot okoznak a mosdó takarításakor. Ezekről a szűk területekről rendkívül nehéz, bizonyos esetekben pedig képtelenség eltávolítani a szennyeződéseket, így a megmaradt kosz látványa rontja a helyiség összképét. Ez a kellemetlenség Corian mosdópultokkal nem fordulhat elő!

Ha felkeltette érdeklődését a Corian mosdópult, és szeretné beépíttetni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!