Corian mosdópultok

Corian mosdópultok

Napjainkban az emberek a fürdőszobájukat nem csak tisztálkodásra használják, hanem egy olyan helységnek is, ahol időt szánhatnak magukra és nyugodtan kikapcsolódhatnak. A Corian mosdópultokkal egyszeri ráfordítással teremtheti meg magának a saját nyugalom szigetét, mely esztétikus, modern, és korszerű környezetben kerül kialakításra a saját otthonában.

Az utóbbi időkben nem csak a családi házak, illetve lakások illetően került a figyelem középpontjába a fürdőszoba, hanem az intézmények, vendéglátó egységek, és bevásárló központok tekintetében is. A szállodák, illetve más olyan intézmények, ahol első szempontként a letisztultság, és a higiénia kap nagy szerepet, ott már előszeretettel használják a Corian mosdópultokat.

 

A Corian mosdópultok bármilyen kivitelezés esetén jó megoldásnak számítanak főként, ha vizes helységekről van szó.  A Corian mosdópultokon kívül készülhet még különálló mosdó, mosdópult, illetve egyéb fürdőszobai kiegészítők is, vagy akár kád zuhanytálca, és zuhanykabin is.

A Corian mosdópultok egyik nagy előnye, hogy homogén, egybefüggő felületű termékek alakíthatóak ki belőle. Ezzel garantálva, hogy nem csak az esztétikai, hanem az időtállíságot is. Nincsenek rések, melyek közé befolyhat a víz, vagy megtelepedhet a kosz, melyet nehéz lenne eltávolítani.

Miért érdemes a Corian mosdópultokat választani?

  • Széles színskála, és többféle formai kivitelezés közül választhat
  • Felülete pórusmentes, és nem szívja magába a szennyeződéseket, ezért könnyen tisztán tarthatóak
  • Ellenáll a penészedéseknek és rozsdásodásoknak
  • Kiváló ár-érték arány
  • Rendkívüli ellenállóság

Ön megálmodja, mi az otthonába varázsoljuk!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a Corian mosdópultokkal kapcsolatban, akkor hívjon bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!