Corian mosdópultok

Corian mosdópultok

Napjainkban az emberek a fürdőszobájukat nem csak tisztálkodásra használják, hanem egy olyan helységnek is, ahol időt szánhatnak magukra és nyugodtan kikapcsolódhatnak. A Corian mosdópultokkal egyszeri ráfordítással teremtheti meg magának a saját nyugalom szigetét, mely esztétikus, modern, és korszerű környezetben kerül kialakításra a saját otthonában.

Az utóbbi időkben nem csak a családi házak, illetve lakások illetően került a figyelem középpontjába a fürdőszoba, hanem az intézmények, vendéglátó egységek, és bevásárló központok tekintetében is. A szállodák, illetve más olyan intézmények, ahol első szempontként a letisztultság, és a higiénia kap nagy szerepet, ott már előszeretettel használják a Corian mosdópultokat.

 

A Corian mosdópultok bármilyen kivitelezés esetén jó megoldásnak számítanak főként, ha vizes helységekről van szó.  A Corian mosdópultokon kívül készülhet még különálló mosdó, mosdópult, illetve egyéb fürdőszobai kiegészítők is, vagy akár kád zuhanytálca, és zuhanykabin is.

A Corian mosdópultok egyik nagy előnye, hogy homogén, egybefüggő felületű termékek alakíthatóak ki belőle. Ezzel garantálva, hogy nem csak az esztétikai, hanem az időtállíságot is. Nincsenek rések, melyek közé befolyhat a víz, vagy megtelepedhet a kosz, melyet nehéz lenne eltávolítani.

Miért érdemes a Corian mosdópultokat választani?

  • Széles színskála, és többféle formai kivitelezés közül választhat
  • Felülete pórusmentes, és nem szívja magába a szennyeződéseket, ezért könnyen tisztán tarthatóak
  • Ellenáll a penészedéseknek és rozsdásodásoknak
  • Kiváló ár-érték arány
  • Rendkívüli ellenállóság

Ön megálmodja, mi az otthonába varázsoljuk!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a Corian mosdópultokkal kapcsolatban, akkor hívjon bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!

A Corian mosdópultokkal nem okozhat csalódást vendégeinek!

Corian mosdópultok

Ahhoz, hogy a vendégek elégedettek legyenek a kiválasztott étteremmel, a hely tulajdonosának a kiszolgáláson és az ételek minőségén túl a higiénikus körülmények biztosítására is kiemelt figyelmet kell fordítania. Sok ember, ha étteremről van szó, kifejezetten úgy választ törzshelyet magának, hogy figyelembe veszi a hely mosdójának állapotát. Ha Ön nem szeretne csalódást okozni a vendégeknek, és szeretné mindig kifogástalan körülményekkel várni őket, válassza a Corian mosdópultokat!

A Corian mosdópultokkal hosszú éveken át tudja biztosítani az igényes körülményeket az étterem mosdójában, hiszen az egyik legnagyobb előnyük, hogy egybefüggő felületek alakíthatóak ki velük. Ezzel elkerülhetőek azok a bizonyos rések, amik sok gondot okoznak a mosdó takarításakor. Ezekről a szűk területekről rendkívül nehéz, bizonyos esetekben pedig képtelenség eltávolítani a szennyeződéseket, így a megmaradt kosz látványa rontja a helyiség összképét. Ez a kellemetlenség Corian mosdópultokkal nem fordulhat elő!

Ha felkeltette érdeklődését a Corian mosdópult, és szeretné beépíttetni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!