Corian konyhapultok

Corian konyhapultok

A konyha az otthonunk szíve és lelke. Itt készítjük a legfinomabb ételeket, és ülünk össze a barátokkal egy pohár borra, vagy egy vasárnapi ebédre a családdal. Időt töltünk el a szeretteinkkel, alkotunk, és sikereket érünk el.

Ezért a konyháknak rengeteg elvárásnak kell megfelelnie. Nem csak mutatósnak, de praktikusnak, és időtállónak is kell lennie.

A Corian konyhapultok olyan termékek, melyek ezeket az igényeket a lehető legmagasabb színvonalon ki tudják elégíteni.

Mik is azok a Corian konyhapultok?

A Corian egy elismert márka, melynek hivatalos gyártója, és egyben feltalálója is a DuPont cég.

 

A Corian konyhapultok akril anyagból készülnek, melyek egyszerre egyesítik a sokoldalú designt, a hosszú távú felhasználhatóságot és az értéket.

Az akril, más néven polimetil – metakrilát, egy üvegszerű, átlátszó műanyag. Az akrillemezek gyártásától függően két fajta akrilt különböztetünk meg – extrudáltat és öntöttet.

A Corian konyhapultok számos pozitív tulajdonságuknak köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Miért érdemes Corian konyhapultokat választani?

  • Kifogástalan modern, letisztult megjelenés
  • Teljesen az egyéni igényekre szabható
  • Több mint 70 szín közül választhat
  • A vegyi anyagokkal szemben ellenálló, ezért könnyen tisztíthatóak és teljes mértékben vízállóak
  • A Corian konyhapultoknál nincsenek illesztések, vagy rések a végtermékben

A Corian konyhapultokkal könnyedén megvalósíthatja az álmai konyháját!

Vállalkozásunk főtevékenységi köre az akryllapokból készült termékek gyártása, és megmunkálása. A Corian konyhapultokkal a célunk, hogy megrendelőink igényeit a legmagasabb színvonalon elégítsük ki, és hozzásegítsük őket az elképzeléseik megvalosulásához.

Amennyiben bármilyen kérdése van a Corian konyhapultokkal kapcsolatban, akkor hívjon bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!

Válassza a prémium konyhapultokat a Coriantól!

Egy konyhapultnak nagyon sok mindent ki kell bírnia, elvégre senki sem akar vesződni a cseréjével, annak költségeiről nem is beszélve, mindenki tartósat szeretne beszerezni, ez is egy befektetés, ami szeretnénk, ha megtérülne.

A konyhapult milyenségének kérdése kifejezetten fontos, mert elég nagy helyet fog elfoglalni a konyhában, és kifejezetten hangsúlyos lesz. A Corian konyhapultok teljes mértékben személyre szabhatóak, akrilból készülnek, ami pedig számtalan színben elérhető, így kiválaszthatja a konyhabútorhoz passzolót. A kényelmes konyhai munkához szükséges munkalapok felületének méretét és mennyiségét is Ön határozza meg, így többé nem kell attól tartania, hogy nem jut elég hely mindennek!

Válassza Ön is a prémium Corian konyhapultot, ha a dizájnos megjelenés mellett a minőség és az időtállóság is kifejezetten fontos szempont a vásárlásnál! Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk, keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén!

Felújítja a konyhát? Válassza a Corian konyhapultokat!

Corian konyhapultokKonyhafelújításkor természetes, hogy az emberek a legjobb bútorokat, konyhagépeket, egyéb berendezéseket szeretnék beépíttetni azért, hogy a végeredmény kifogástalan legyen. Sokaknál egy ilyen helyzetben a konyhapult kiválasztása az, ami komoly fejtörést okoz, hiszen körültekintően kell dönteni, ráadásul nem mindegy, hogy milyen anyagból készül. Ha Ön mindenképp masszív, könnyen karbantartható konyhapultot keres, de még nem talált rá ilyen termékre, ismerkedjen meg a Corian márkával!

A Corian konyhapultok masszív, tartós termékek, amik hosszú távon képesek lesznek kiszolgálni Önt a konyhai teendőkben. A Corian konyhapultok tartósságának titka az akril alapanyag, ami gondoskodik az időtállóságtól, emellett biztosítja, hogy egyszerűen lehessen tisztítani a felületet, így évekkel később is kifogástalan lesz a bútor.

A tartósságon kívül a Corian konyhapultokat az esztétikai tényezők miatt is érdemes választani. Letisztultak, igényesek, egyetlen modern konyhából sem hiányozhatnak.

Tapasztalja meg Ön is a Corian konyhapultok előnyeit! Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot termékünkre!