Akril Anyagról

Akril Anyagról

Az akrillapokból készült termékekkel életünk számos területén találkozhatunk. Az akril anyagokból készült termékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, melyet számtalan pozitív tulajdonságuknak köszönhetnek. Az akril anyagok vízállóak, víztaszítóak, és könnyedén felújíthatóak. Az akril lapok teljes keresztmetszetükben egyneműek, azaz homogén szerkezetűek, így kopás foltok sem keletkeznek a felületükön. Az akril anyagok különleges megmunkálhatóságának köszönhetően lehetővé teszi a belőle készült termékek számtalan variálhatóságát, ezért a felhasználásuknak csak a kreativitásunk szabhat határt.

Ismerje meg Ön is a kreativitás szabadságát az akril lapokkal!

Mit érdemes tudni az akril anyagokról?

Az akril lapok, olyan ásványi szemcsékkel dúsított hőre lágyuló anyagból készülnek, mely kivételesen magas felületi ellenállást nyújtanak. Az akril anyagok alkalmasak arra, hogy élelmiszerekkel érintkeznek, továbbá kielégítik az FDA idevágó feltételeit, és besorolásukban elérik az NSF-51 osztályt is. Az akril lapok megfelelnek a gombákkal és baktériumokkal szembeni ellenállásnak, ezáltal az ASTM szerinti követelményeknek is. Felületük nem porózus, ezért semmi nem szívódik az anyagba, és a baktériumok, vagy a penész sem tud a rétegeiben beférkőzni. Könnyedén sterilizálható, és higiénikusan tartható. Jelenleg semmilyen más anyag nem rendelkezi ezen tulajdonságok összességével ezzel is bizonyítva, hogy az akrillapokból belsőépítészeti berendezések minőséget és értéket képviselnek az Ön környezetében, legyen az akár a konyhája, fürdőszobája vagy a munkahelye.

Az akril anyagokból készült termékek minden felhasználói igényt kielégítenek!

Az anyag több mint kétszáz féle színben elérhető, mely lehetőséget ad a belső terek színharmóniájának megválasztásához. Az akril anyagból készült termékek felhasználási területe igazán széles, mégis elsősorban olyan helységekben válasszák, ahol fontos a higiénia, és a tisztán tarhatóság, időtállóság pl. fürdőszoba, konyha, rendelők, irodai helységek stb.

Miért érdemes minket választani az akril lapok megmunkálására?

  • Több éves tapasztalat az akrillapokból készült termékek gyártásában
  • Elhivatott, tapasztalt és jól képzett szakemberek
  • Korszerű technológia felszerelések
  • Ingyenes helyszínfelmérés és igény szerinti szak tanácsadást biztosítunk
  • Vállaljuk az akrillapok gyors és szakszerű javítását
  • Versenyképes árak

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az akril anyagokról, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!

Az akril konyhapultokra garantáltan hosszú távon számíthat!

A konyhapult készítésekor sokan keresnek olyan alapanyagokat, amik hosszú éveken át esztétikailag és szerkezetileg egyaránt hibátlanok tudnak maradni. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és szeretne valóban igényes megoldást találni, ajánljuk figyelmébe az akril konyhapultokat!

Az akril konyhapult garantáltan nem fogja cserben hagyni. Maga az akril anyag számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Többek között magas a felületi ellenállása, így nem tudnak a baktériumok, vírusok megtelepedni a rétegeiben. Nagyon egyszerűen tisztán tartható, és nem alakulnak ki foltok sem a felületen, így mindig igényes és tiszta környezetet teremthet a konyhában.

Az akril konyhapult maximálisan megfelel az elvárásainak, hiszen szerkezetileg és esztétikailag egyaránt képes megőrizni hibátlan állapotát. Ismerkedjen meg az általunk kínált megoldással weboldalunkon, és rendelje meg új konyhapultját cégünktől! Ha kérdései lennének vagy vásárolni szeretne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Az akril konyhapultokkal garantált a százszázalékos higiénia!

Sokakat bosszant, hogy a konyhapulton nem tudnak százszázalékos tisztaságot teremteni, ugyanis a pultok illesztéseinél található résekből nagyon körülményes eltávolítani az ételmaradékokat, szennyeződéseket. Egyesek megpróbálkoznak vele, azonban ez rengeteg időt és energiát felemészt, a végeredmény pedig közel sem olyan, mint amilyet az ember szeretne. Amennyiben Önnek is fontos a makulátlan higiénia, érdemes akril konyhapultokra váltania.

Az akril konyhapult egyik legnagyobb előnye, hogy nincsenek illesztési hézagok, így nem jelent kihívást maximális higiéniát teremteni a helyiségben. Rendkívül ellenálló felülettel rendelkezik, jól tűri a vegyi anyagokat, tisztítószereket, ezért nem kell amiatt aggódnia, hogy az évek során a sok tisztítástól tönkremenne az elem. Hosszú éveken át megőrizi kifogástalan kinézetét, ennek köszönhetően mindig öröm lesz belépni a konyhába.

Az akril konyhapultokkal elfelejtheti a nehezen eltávolítható szennyeződéseket! Ha felkeltettük érdeklődését, rendelje meg új pultját, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

+36 30 914 5747| info@szaniteresklimacenter.hu